2024. augusztus 30., péntek

Elsie Silver: Flawless-Hibátlan - Könyvajánló

 Sziasztok! Ma Elsie Silver nagy sikerű sorozatkezdő könyvéről mesélnék nektek, amelyet a Kossuth kiadó hozott el nekünk. Nagyon köszönöm a recenziós példányt! 

Fülszöveg:

Egyszerűek ​voltak a szabályok: tartsd magad távol az ügynök lányától, és ne kerülj bajba!
Most meg itt van a nyakán. És csak egy ágy van. És hát a szabályok azért vannak, hogy megszegjék őket…
Rhett Eaton hivatásos rodeós. Aranyifjú. Vagy legalábbis az volt, amíg egy verekedés után minden fenekestül a feje tetejére állt. Az ügynöke azt mondja, vissza kell szereznie a népszerűségét, és a szezon hátralévő részére „teljes felügyeletet” rendel el neki belevaló lánya személyében.
De Rhettnek nem kell egy istenverte bébiszitter – különösen nem olyan, aki szűk farmerban és szexi mosollyal az arcán járkál, miközben be nem áll a szája.
A szája, amiről Rhett ábrándozik.
De csakhamar rá kell jönnie, hogy Summer Hamilton nem lesz újabb trófea a gyűjteményében. A nő meglátja az álarc mögé bújt férfit, és nem hajlandó elfutni – egyre közelebb húzza magához, még akkor is, amikor nem kéne.
Summer azt mondja, az egész nem jelent semmit.
Rhett azt mondja, hogy a mindenséget jelenti.
Summer azt mondja, vannak határok, amiket nem kéne átlépniük. Rhett hírneve nem bír el még egy csapást…, ahogy az ő összetört szíve sem.
Rhett azt mondja, mindenképp meghódítja azt a szívet.



Elsie Silver könyvei már ezer éve szembejöttek velem a Tiktokon és nagyon vártam, hogy végre sorra kerítsem őket. Nagyon örültem, hogy a Kossuth kiadó hozza el nekünk a sorozatot és nem kell rá sokat várni. Plusz az élfestés is csodás.

Az utóbbi időben nagyon megszerettem a kisvárosi, ranchen játszódó történeteket, így ősz közeledtével pedig egyre erősödik nálam ez a vonal. Valahogy annyira cozy hangulatuk van, tökéletes történetek este, amikben munka után jó elmerülni egy teával, de nyáron is remek olvasmányként szolgált.

Rhett egy hivatásos bull rider, de a megítélése csorbát szenvedett az utóbbi időben, így Kip kirendeli mellé a lányát, Summert. Kezdetben elég ellenszenvesek egymással, parázs szóváltások jellemzik a kapcsolatukat, hiszen Rhett nem kér bébicsőszt maga mellé. Én nagyon megszerettem ezt a fiút, aki ugyan az elején kicsit ellenszenvesen viselkedik, de az ember hamar rájön, hogy igazából szeretetre és figyelemre vágyik, főleg a családjától, akik még a versenyeire sem látogatnak ki. Summerrel való szóváltásait is imádtam, majd azt, hogy szépen lassan megszerette, de időbe telt, mire ő is realizálta az érzelmeit. A kommunikáció hiánya okozta sértődések kevésbé tetszettek, feleslegesen bántották egymást, ha megbeszélték volna, akkor megkímélték volna egymást a kételytől és szomorúságtól.



Summer is zseniális karakter, imádtam ezt a csupaszív lányt, akinek nem volt egyszerű élete a betegsége miatt, de az édesapja mindig mellette volt. Nagyon szerettem a kapcsolatukat, Kip egy olyan édesapa, akit mindenki megérdemelne. Támogató, teljes szívvel szereti a lányát és a legjobbat akarja neki. Szerettem, hogy arra ösztönözte, hogy találja meg a saját szenvedélyét, hogy mit szeretne kezdeni az életével és ne aszerint éljen, hogy szerinte mivel tudna megfelelni neki. Nagyon egészséges viszony és fontos mondanivaló, hogy ne mások elvárásai szerint éljünk.
Nagyon hálás vagyok, hogy a szüleim engem is mindig erre ösztönöztek és mindig mindenben támogatnak és ott vannak mellette, mint Kip Summer mellett.❤️

Kíváncsi lettem a többi karakter történetére, de leginkább Winterére, úgyhogy lehet angolul neki is fogok esni, mert a Reckless fülszövege egészen más képet fest Winterről, mint ahogy itt megismertük. Az biztos, hogy Elsie Silver könyveihez ezután bátran fogok nyúlni, mert a hibái ellenére is tökéletes kikapcsolódást nyújtott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése