2024. szeptember 23., hétfő

Sarina Bowen-Lauren Blakely: The Best Men - A legjobb pasik - Könyvajánló és nyereményjáték

Mi történik, ha két egymást nehezen elviselő embert, aki titokban vágynak egymásra elküldöd Miamiba, hogy egy esküvő előkészületeit intézzék? Mark, a pókerarcú bankárforma és Asher, a laza exfocista között hamar leomlanak a falak a pirinyó vendégházban…

Tartsatok bloggereinkkel ezen a humoros és szexis blogturnén, és ne felejtsetek el játszani se! A turné végén a Könyvmolyképző Kiadónak hála egy szerencsés olvasónk megnyeri a regényt!


 Fülszöveg: 

Hogy ​lehet ezt megúszni?

Mentségemre szóljon, magamra maradtam egy üveg skót whiskyvel és a húgom iránti örök védelmező ösztönömmel.

Igaz, ez arra nem mentség, hogy bárkit részeg SMS-ekkel bombázzak arról, miért fatális hiba a hirtelen kötendő házassága.

Bárcsak a húgom lett volna az egyetlen, akihez eljut a kirohanásom! De nem… Véletlenül nemcsak neki, de a vőlegénynek és az ő szuperdögös szárnysegédjének is elküldtem az üzeneteket.

Akit ráadásul konkrétan „szuperdögös szárnysegédnek” neveztem, úgyhogy legszívesebben elsüllyednék. Helyette esküvőt kell szerveznem ezzel a bizonyos szívtipróval, miközben egy pirinyó vendégházon osztozunk a fülledt Miamiban.

Három forró nap ezzel az öntelt, elbűvölő exsportolóval, aki imád cukkolni? Hát hajrá! Ezt a játékot ketten is játszhatjuk…

Mígnem Asher emeli a tétet egy elképesztően vadító javaslattal. Egy kötöttségektől mentes kaland, ami után én visszatérhetek a facér egyedülálló apukák világába, ő pedig a maga pezsgő életéhez New Yorkban.

Részemről rendben.

De minél több éjszakát töltök a tanútársammal, annál mohóbban vágyom arra, hogy nappal is az enyém legyen…

Éld át Mark és Asher szerelmének a történetét!



Ez a történet most olyan érzés volt, mint a kedvenc kajámat elfogyasztani egy napsütötte napon a szeretteimmel. Egy szóval zseniális. Pedig nem volt egy világmegváltó történet, nem egy fantasy különleges világgal és lényekkel, szimplán egy szórakoztató MM romantikus. Sarina Bowentől már olvastam, így tudtam, hogy benne nem fogok csalódni, Lauren Blakely tollából még nem olvastam.

Az egyik főszereplőnk Mark, aki biszexuális és a húga, Hannah esküvőjére készül, a másik pedig Asher, aki homoszexuális és a vőlegény, Flip legjobb barátja. Egymásnak teljes ellentétei, nem is különbözhetnének jobban. Asher korábbi sztárfocista, most pedig fotósként dolgozik, vidám, nyitott személyiség, akinek tényleg az ellentéte a visszafogott, tőzsdén dolgozó kereskedő, na meg táblázatfüggő Mark. Az elején nem is jönnek ki túl jól, sőt még visszafogott voltam. Az elejétől nagyon sokat nevettem kettejük szóváltásain és beszólásain. Teljesen feldobott olvasás közben, tökéletesen ki tudtam kapcsolni és csak erre figyelni.

A két főszereplőnket az ifjú pár rákényszeríti, hogy utazzanak Miamiba pár nappal előttük, hogy beszéljenek a DJ-vel stb., úgyhogy útnak is indulnak, nem túl nagy lelkesedéssel. Ám a floridai hőség teljesen megváltoztatja a kettejük közti levegőt is és hamar felforrósodik a hangulat, amikor Asher rájön, hogy Mark is nyitott a közeledéseire. Szerettem a párosukat, mert kölcsönösen pozitív hatással voltak egymásra és bemutatták, hogy ilyen egy jó kapcsolat, ami mindkét félnek ad valamit és mindketten fejlődnek. Mark sokkal spontánabb, nyitottabb és kalandvágyóbb lett Asher mellett, amit sokáig valószínűleg a félelmei miatt rejtett el. Asher pedig megfontoltabb, nyugodtabb lett és végre elhitte, hogy neki is jár a szeretet és egy jó kapcsolat, hiába hitette el vele az exe, hogy nem. Nagyon jó volt olvasni, hogy a Miamiban töltött pár nap alatt milyen utat jártak be, majd az utána lévő időszakról is.

Azért volt egy kis bonyodalom is a kapcsolatukban, amikor mindketten engedték, hogy a bizonytalanság és a félelem megakadályozza a boldogságuk beteljesülését, de az idő és egy baráti lökés segített neki felismerni, hogy együtt kell lenniük.

Összességében tőlem 5 csillagot kap, mert sokat nevettem és remek kikapcsolódást nyújtott a két férfi kapcsolatának alakulását végigkövetni, úgyhogy aki szereti a MM románcokat, szeret nevetni és nem bánja a sok erotikus jelenetet az ne hagyja ki ezt a történetet!



Nyereményjáték:

Főszereplőink egyike biszexuális, míg a másik homoszexuális, és mi hozzájuk hasonló felállású PÁROSOK neveit keressük! Minden állomáson találtok egy kis segítséget, hogy az adott állomáson kikre gondoltunk, a helyes megoldást (a páros két tagjának a nevét) a rafflecopter megfelelő rubrikájába várjuk!

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)









a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

09/17 - Hagyjatok! Olvasok!

09/19 - Spirit Bliss Sárga könyves út (extra)

09/21 - Spirit Bliss Sárga könyves út

09/23 - This is my (book) universe.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése