2024. szeptember 4., szerda

Kasie West: Borrow my heart - Könyvajánló és nyereményjáték

A Menő Könyvek Kiadó gondozásában jelent meg Kasie West legújabb romantikus YA-regénye, a Borrow My Heart. A történet középpontjában egy kegyes hazugság, egy kéretlen segítség és egy hatalmas félreértés állnak, amelyek eléggé megbonyolítják Wren életét. Ha szeretnétek Ti is megismerni Wren és Asher történetét, tartsatok velünk, és játsszatok a könyvért, amit a kiadónak köszönhetően egy szerencsés olvasónk megnyer a blogturné végén!

Fülszöveg: 

Wren ​már rengeteg kutyát megmentett – de most egy fiút kell

Wren imádja az állatokat. A menhely összes lakójával remekül kijön, még a nehéz természetű Beannel is. Sőt, ő a kedvence. Az emberekkel azonban már más a helyzet. Irracionálisak, kiszámíthatatlanok, nem tartják be a szabályokat… és úgy tűnik, nem igazán kedvelik a lányt.
Amikor azonban végighallgatja, hogy egy srácot megaláz a barátja, amiért felültette egy neten megismert kamucsaj, és az egészet még videóra is veszi, félreteszi a logikát és a józan ellenérveket. A srác megmentésére siet, és azt állítja, hogy vele levelezett. A rögtönzött találka azonban jobban sikerül, mint várta: Asher megtestesít mindent, ami Wren életéből hiányzik – laza, vicces és igazi ölelés-világbajnok. Mire a lány észbe kap, már a sokadik kamurandijukon vannak. De Asher vajon megbocsátja, hogy nem az, akinek mondta magát? És Wren képes lesz valaha megbízni egy ennyire impulzív fiúban?
Kasie West hitelesen és érzékenyen mutatja be az első szerelem szépségeit és buktatóit ebben a magával ragadó romantikus regényben.

Kiadó: Menő Könyvek Kiadó

Oldalszám:312 oldal

ISBN: 9789635845224

Fordította: Hartinger Emese

Véleményem:

Kasie West nem volt ismeretlen számomra a Borrow my heart előtt sem, több könyvét is olvastam, amelyek tetszettek, úgyhogy ebbe is nagy lelkesedéssel vetettem bele magam. Nem kellett csalódnom, egy igazán aranyos romantikus történetet kaptunk, tele cuki, vicces állatos jelenetekkel.

Fontos megemlítenem, hogy a cukiság meg a kiskutyák mellett nagyon fontos témák is előkerülnek a social media és családi élet kapcsán. Wren megsajnálja Ashert és kiadja magát az állítólagosan neten megismert randipartnerének, hogy Dale ne cukkolja. Azért nem kell diploma, hogy az ember belássa, hogy ez nem oké és azt, hogy sajnos a social media és a mesterséges intelligencia világában könnyű másnak kiadni magunkat, ami sok veszélyt tartogat. Fontos, hogy mindenki körültekintő legyen és óvatos. Talán nem is baj, hogy ez is belekerült a regénybe és a fiatalok ( meg mindenki) elgondolkodhat rajta. Wren és Asher kapcsolata ezután folytatódik, találkoznak a menhelyen, elmennek ide-oda és szépen épül a kapcsolatuk. Ám ott van a kis hazugság köztük. A közös jeleneteik nagyon cukik voltak, főleg a menhelyes, Beanes kalandjaikat szerettem, szívmelengető volt, közben pedig ők is megismerték egymást.

A másik fontos téma Wren családi háttere. Asher szerető szüleivel ellentétben Wrennek csak a testvére és az édesapja van, aki megtesz érte mindent. A cserbenhagyás, elhagyás eléggé jelen vannak. Nagyon mérges voltam és nagyon sajnáltam a lányukat, de az édesapjuk mindent megtett.

Ezek mellett tényleg nagyon sok vicces jelenet is van, Bean egy olyan kutyus,aki 9 hónapja van már a menhelyen, de Wrenen kívül nem kedvel senkit és senki nem szeretné örökbe fogadni. Wren pedig édesapja kutyaallergiája miatt nem viheti haza. Asherrel közös kitalálják, hogy a social media erejét felhasználva megpróbálják megkedveltetni Beant az emberekkel. Eseményeket, versenyeket szerveznek, amik összehozzák a közösséget és vicces jeleneteket kreálnak.

Mindkét karaktert szerettem, mindketten változtak és fejlődtek, de jó lett volna kicsit Asher szemszögéből látni az eseményeket, hogy közelebb érezzem magamhoz a történetet.
Ajánlom mindenkinek, aki szereti a yound adult történeteket, amelyek komoly témákkal vannak fűszerezve.



NYEREMÉNYJÁTÉK


A mostani játékunkban olvasnotok kell, mégpedig a BORROW MY HEART beleolvasóját, ugyanis az elolvasása után könnyedén megválaszolhatjátok az állomásokon található kérdéseket. 

(Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.)


Feladvány:

Mibe öltözött át Wren?



a Rafflecopter giveaway


Állomások - Blogturné Klub


09/02 - Kitablar

09/04 - This is my (book) universe.

09/06 - Kelly és Lupi olvas

09/08 - Hagyjatok! Olvasok!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése