2024. július 9., kedd

Sarah Adams: A szabálykönyv - Könyvajánló és nyereményjáték

 A sokak által kedvelt Sarah Adams egy újabb sportrománccal jelentkezett, melyet magyar nyelven a Next21 Kiadónak köszönhetően olvashatunk. Ha szeretnéd megnyerni a Kiadó által felajánlott példányt, akkor kövesd blogturnénkat és bízz a szerencsében!

Fülszöveg:

Egyetem alatt egy pár voltak – összejöhetnek még egyszer? 

Nora egész karrierje egy jóképű profi amerikaifoci-sztár kezében van. Derek, a sztárjátékos történetesen Nora expasija. Annak idején a lány nem valami elegáns módon vetett véget a kapcsolatnak – a régi döntés most álmatlan éjszakákat okoz neki. Profi ügynök lett, és Derek az első ügyfele. Aki még mindig mérges rá. 

Derek bosszút forral: ha Nora az ügynöke akar lenni, hát jó. De a fiú feltett szándéka, hogy megkeserítse az életét. Még emlékszik, hogy a lány nem adja fel egykönnyen. Erre a tulajdonságra alapozza a tervét. 

És Nora valóban nem adja be a derekát, hanem éppenséggel ellentámadásba kezd. De aztán jön Las Vegas, egy vad éjszaka másnapján Derek és Nora egy ágyban ébrednek mint friss házasok. 

A szabálykönyvet kihajították az ablakon – mit hozhat ez a kapcsolat? Ki-ki mentse a munkáját? Lehetséges kettejük közt életre szóló szerelem?



Tavaly Sarah Adams könyveit nagyon megszerettem, az első olvasmányom a Ha Rómában jársz volt, amit imádtam. A Gyakorlat teszi a mestert pedig csak fokozta a rajongásom, úgyhogy nem is kérdés számomra, hogy minden új Sarah Adams könyvet olvasnom KELL. A szabálykönyv fülszövege is azonnal megfogott, szeretem a sport románcokat, minden mennyiségben jöhetnek és a második esély szál is megfogott, kevés ilyet olvastam eddig.

Ti hisztek amúgy a right person wrong time jelenségben? 
Valahogy mindig kerültem a második esély románcokat, pedig ez a történet is bebizonyította, hogy sokszor egy kis külön töltött idő csodákra képes és ez kell ahhoz, hogy megérjenek, felnőjenek a kapcsolathoz a felek. Derek és Nora kapcsolatában is ezt követhetjük végig, mindkettejüknek, de főleg Noranak volt szüksége arra, hogy külön legyenek és haladjanak az életben. Nora volt az, aki szakított Derekkel, ami mindkettejüket megviselte, de Dereket talán jobban. Nora úgy érezte, hogy barátnőként, pontosabban Derek barátnőjeként nem fog tudni kiteljesedni és a karrierjére fókuszálni. A külön töltött évek során Nora ügynökként kezdett dolgozni, ebben találta meg a hivatását és ez hozza őket újra össze. Az eltelt évekről a beszélgetésekből tudhatunk meg részleteket, így kicsit jobban megismertük őket és a miértekre is választ kaphattunk.

Derek eleinte nem fogadja kitörő örömmel, hogy az exével kell dolgoznia, de Nora meggyőzi, hogy adjon egy esélyt, hiszen a szakmai előremenetele a tét, egy ilyen kliberű sportolóval dolgozni,mint Derek elég nagy plusz pont az önéletrajzában. Ennek kapcsán kerülnek Vegasba és szerintem Las Vegast senkinek nem kell bemutatni, mindenki hallott ezt azt.:D Ugyan a mondás azt tartja, hogy ami Vegasban történt az ott is marad, de az ő esetükben ez nem így lesz, hiszen a kis drágák még instára is kiposztolják és Nora főnőkei nincsenek elragadtatva a rapid frigytől. Kénytelen eljátszani a boldog szerelmeseket, hogy Nora megtarthassa az állását, de vajon ez a sok együtt töltött idő felébreszti az érzelmeket bennük?

Nagyon szerettem olvasni a “nászút” eseményeit. Volt nagyon sok szórakoztató jelenet közöttük, de annál is több szívmelengető jelenet és igazán jó volt olvasni, hogy a kialudt tűz közöttük újra felgyulladt.
Derek igazán cuki és tele van érzelmekkel és szeretettel és olyan jó volt olvasni, hogy az eltelt évek ellenére az ő érzelmei nem változtak. Egyébként a sérüléséből próbál visszatérni, ami profi sportolóként nehezen él meg és tele van kétellyel, hogy egyáltalán sikerül-e neki vagy átveszi a helyét a fiatalabb srác. Nora ebben is sokat segített neki. Noranak újra fel kell ismerni magában és engednie az érzelmeknek, hogy újra boldog lehessen.

Vannak benne a komolyabb gondolatok mellett vicces jelenetek is, amiket az írónő könyveiben megszokhattunk, számomra tökéletes kikapcsolódást nyújtott. A Csalóka szerelmet ugyan nem olvastam, de amíg a következő Sarah Adams könyvre várunk, addig biztosan sorra fogom keríteni.


Nyereményjáték:

Blogturnénk minden állomásán egy-egy olyan könyv fülszövegének részletét találjátok, amelynek a főhőse sportoló. A ti feladatotok az, hogy a Rafflecopter megfelelő dobozába beírjátok a  könyv címét és szerzőjének nevét.

Figyelem! A válaszok utólag nem módosíthatóak. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertes sorsolására kerül sor. A kiadó csak magyarországi címre postáz.

Feladvány:

A női főszereplő, Georgeanne igazi déli szépség, Playboyba illő idomokkal, üres pénztárcával és egy lemínuszolt bankkártyával. Gazdag és nála jóval idősebb vőlegényét, többek közt egy profi hokicsapat tulajdonosát, az esküvőjük napján mégis otthagyja: beugrik az első autóba, ami a ház előtt parkol. A kocsi John Kowalskyé, a hokicsapat kapitányáé. Magának való fickó, aki igaz, hogy fantasztikusan néz ki, viszont nagyon mogorva, sokat iszik, és túl van néhány váláson is.

a Rafflecopter giveaway


Állomáslista


07.03 - Betonka szerint a világ…

07.05 - Angelika blogja

07.07 - Fanni’s Library

07.09 - This is my (book) universe

07.15 - Hagyjatok! Olvasok!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése