2021. szeptember 20., hétfő

Elle Kennedy: The Risk - A kockázat - Könyvajánló

Sziasztok! Ma az egyik kedvenc írónőm legújabb magyar könyvéről hoztam nektek egy bejegyzést. 

Fülszöveg:

Mindenki vadócnak tart.

Csak részben van igazuk – nem hagyom, hogy a félelem irányítson, és kicsit sem érdekel, mit gondolnak rólam mások. De van egy határ: nem fekszem össze az ellenséggel. A Briar hokiedzőjének lányaként máglyára vetnének, ha összeállnék az ellenfél játékosával. Márpedig Jake Connelly pont ebbe a kategóriába esik. A Harvard sztárcsatára arrogáns, bosszantó, és jóval vonzóbb a kelleténél. De az élet kegyetlen – a hőn áhított gyakornoki hely megszerzéséhez pont az ő segítségére van szükségem, és a szexi seggfej nem könnyíti meg a dolgomat. Rá kell vennem, hogy játssza el a pasimat, de minden kamurandiért egy igazit kér cserébe. Ez a vadóc csaj nagy bajban van. Semmi jó nem származhat abból, ha Jake Connellyvel kavarok. Az apám kinyírna, a barátaim kiközösítenének, és az egyetem utáni karrierem a tét. De bármilyen nehéz is ellenállni Jake szexi külsejének és pimasz mosolyának, nem vagyok hajlandó belesétálni a csapdájába. Ezt a kockázatot nem vállalhatom. 

A kockázat nemcsak az idei évem legjobban várt könyve volt, hanem még a tavalyié is, hiszen már azóta vártunk rá, hogy végre megjelenjen. Az biztos, hogy megérte minden egyes várakozással töltött nap, de azért remélem, hogy a következő részre nem kell ennyit várni. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy az egyik legjobban kedvelt írónő nálunk és rengetegen várják az új köteteit. Nem csoda, mert nagyon olvasmányosak és pörgősek a könyvei, 1-2 nap alatt ki lehet őket végezni, mert egyszerűen nem lehet letenni őket, mindig kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a következő fejezetben. Amit még kiemelnék az a humor, imádom a poénokat és a szóváltásokat a szereplők között. Elle Kennedy könyvei garantálják a folyamatos nevetést. 

Brenna és Jake már az előző kötetben megjelentek és közös jeleneteik alapján nagyon nagyon vártam, hogy a saját történetüket is elolvashassam végre. Nem csalódtam szerencsére, oda- meg vissza voltam a könyvért, nagyon gyorsan végeztem és nagyon sokat nevettem. 

Brenna egy igazán belevaló,talpraesett lány, aki nem fél kiállni magáért és azt tenni,ami szerinte neki a legjobb. Nagyon szimpatikus karakter volt, már az előző kötetben is felkeltette a figyelmem. Nem az a szende, kis kedves, visszafogott lány, de egy hokiedző lányaként valljuk be, hohy meglepő lenne. Mint mindenkinek, neki is megvolt a maga kis “csomagja”, amit a múltból magával cipelt, nem is volt olyan kicsi ez a dolog. Nagyobb spoiler nélkül csak annyit mondanék, hogy nagyon mérgessé tett ez a rész, azt fel tudom fogni, hogy nem akarta magára haragítani Ericet,fiatal volt és naív,de amikor az ember egészségéről van szó,akkor ne ez legyen a fő gond. Na itt viszont nem volt szimpatikus Brenna, de végre értelmet nyert, hogy miért olyan a kapcsolata az apjával,amilyen. 


Jake szintén elrabolta a szívem az előző részben és nem véletlenül, az egyik kedvenc Briares fiúm lett. Nagyon szimpatikussá tette, hogy mennyire kedves, szorgalmas és segítőkész volt. Na meg okos is. Imádom, ha nem egy bunkóként vannak ábrázolva a fiúk, akik klisésen megtérnek a lány kedvéért, hanem emberileg is rendben vannak. Mondjuk csapatkapitányként fura is lenne ha leszarná a csapattársait. Na mindegy.:D Jó lett volna még többet megtudni róla,kicsit több háttérsztorit. 


Brenna és Jake először csak egy kamu randi miatt jönnek össze,de hamar komolyabbá válnak a dolgok, ám ott van az a kis probléma, hogy Brenna a Briarre jár és apja a Briar edzője, míg Jake a Harvardra jár, a két csapatnak pedig egymás ellen kell megmérkőznie, így ha kiderülne a kettejük közti viszony, nem biztos, hogy túl jól sülne el, így ez kissé beárnyékolja a dolgokat. 


Ami még szintén jó lett volna, ha megtudhattunk volna egy-két dolgot a jövőjükről vagy még többet a kapcsolatukról. 


Továbbra is imádom Elle Kennedy könyveiben, hogy sok szerepet kapnak a mellékszereplők és őket is megismerhetjük. Hollis és Rupi “kapcsolata” zseniális volt, nagyon sokat nevettem rajtuk. Hunter könyvét pedig naggggyon várom, úgyhogy remélem hamarosan olvashatjuk is. 


Köszönöm a recenziós példányt a Könyvmolyképző kiadónak! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése